Články

InBody pomáhalo na projektu úspěšně vyléčených onkologických pacientů

Dana Kaňová

Naše InBody se zúčastnilo úžasného projektu „Active Prevention First“ jehož cílem je pomoci mladým lidem, kteří v dětství vyhráli nad nádorovým onemocněním. Na tuto spolupráci jsem nesmírně hrdá a vděčná, že jsme mohli být její součástí. Děkuji za projevení důvěry a skvělou spolupráci panu Milanovi Kinskému.
Akce se konala pod záštitou neziskové organizace HAIMA CZ pro onkologicky nemocné děti.

Trend jménem Zdravé Vánoce

Dana Kaňová

Není snad rok, kdy by se před Vánoci nezačaly všude objevovat recepty na zdravé vánoční cukroví, které můžeme mlsat bez výčitek. A to je přesně ta chvíle, kdy mě začnou popadat děsy. Opravdu nás to ultra úžasné zdravé cukroví spasí? A je vlastně zdravé? A tím pádem i méně kalorické?

Jídlo není sériový vrah

Dana Kaňová

Ať už je to vliv sociálních sítí nebo nevím, kde se to bere, ale v poslední době se u svých klientů stále častěji setkávám s tím, že mi řeknou „Víš, ale já se to bojím jíst“, „Tohle přece nemůžu jíst“ nebo „Dani, ale já se těch příloh bojím“. Prosím vás všechny!!!! Jídlo není sériový vrah, takže se ho nemusíte bát. U toho vraha to už smysl má, ale například u brambor strach není opravdu na místě.

NN Night Run 2020

Dana Kaňová

Ráda bych vás informovala o senzační běžecké akci NN Night Run 2020. A pro mne je velkou ctí, že se na této akci můžu podílet spolu s NN Česká republika. Už teď se těšíme na další akce, ta následující proběhne 15.8.2020 v Mostě. Ovšem pozor!!! Hned následující sobota po běhu v Mostě, tedy 29.8.2020 bude patřit Brnu!!!

Ale na Internetu psali……

Dana Kaňová

Proč je tak těžké zhubnout? Nebo přibrat? Nebo jíst kvalitně a zdravě?  Protože Internet! Protože Facebook!

Testování (3)

Dana Kaňová

Pro tentokrát pouze krátké info. Po roce opět nastal čas absolvovat další ročník „Po stopách 22. výsadkové brigády Prostějov“.

Zase je to život! (2)

Dana Kaňová

V minulém článku jsem vám nastínila, že se v mém životě odehrála jedna poměrně důležitá změna. Ano, narazila jsem na něco, co mi pomohlo (mimo jiné) zvítězit nad bolestmi a utrpením, které mě sužovaly více než rok.

To jako vážně??? (1)

Dana Kaňová

Ano, vidíte dobře. Na obrázku je skutečně chodidlo. Ptáte se, jak mohlo změnit chodidlo můj život? Můj postoj? Moje vnímání a chápání co se týče stravy a pohybu?

Sezóna chřestění

Dana Kaňová

Právě nám začala krátká sezóna chřestu, tak ji nezapomeňte patřičně využít!

Počítáte???

Dana Kaňová

Často se mě klienti ptají, jestli je opravdu tak důležité počítat, kolik kJ by měli za den přijmout, aby zhubli. Odpověď? Ano i Ne. Ale upřímně…..opravdu chcete svůj život trávit neustálým každodenním počítáním a vážením přesného množství jídla??

Partneři